politician sau cool?

oare cind ii vedem si pe ai nostri in direct la tv? aaa, da, in curind ca vin alegerile…

sarah palin a acceptat sa vina in direct la o emisiune in care se facea mijto de ea sistematic. nu cred ca e doavada de simt al umorului si auto-ironie. e doar campanie electorala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. seamana cu Udrea, ar face orice . mi se pare jenant, nu prea ma intereseaza alegerile in USA … dar cu siguranta am vazut ce prostii scotea asta pe gura despre Obama si “relatia” lui de prietenie cu teroristi . anywho … parca si tu intr-un post ai scris ca Obama va castiga …

    oricum , offtopic : numai pe mine ma irita vocea ei ? arghhh :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*