Comisia de taiat hartii – maisimplu.gov.ro

Comisia de taiat hartii

Uite o idee excelenta de la Guvern. Un site pe care poti sa spui ce probleme legate de birocratie ai ca si persoana fizica sau companie. Ele sunt centralizate, votate de alti participanti si apoi (sper) rezolvate.

Eu am propus cate ceva legat de obtinerea pasaportului: scaderea taxelor, prelungirea valabilitatii si plata online a taxelor.

Pe maisimplu.gov.ro poti sa te loghezi cu contul de Facebook si sa votezi alte propuneri sau sa vii cu ale tale. In momentul de fata, cele mai populare sunt: inscriere sau radiere auto, simplificarea procedurii pentru certificatele de nastere sau cea pentru autorizarea de lucrari de constructii.

3 Comments

  1. Ideea e buna….. realizarea nu o pot comenta … si sa vedem daca se si schimba ceva….oricum am carnetul expirat din 2014….. si conduc zilnic…..

  2. penal nu … de amenda da. Nu mi se ridica dreptul de a conduce daca nu am o data trecuta pe plastic. plus ca asa cum scriau cei de pe maisimplu.gov e normal (germanica care e cunoscuta pentru rigurozitate) sa nu ai adresa trecuta pe el si data de expirare…. pentru ca daca doctorii de familie si-ar face treaba …. ar putea anunta politia. Cine e domnul ofiter sa imi spuna ca eu nu mai vad bine sau ca am spasme la picior . ma rog sistem defect. si cand zic asta cunosc pe cineva cu parkinson care conduce…. si crede-ma ca nu ar trebui.
    sistemul defect se repara nu se accepta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*