iVoice si iVCam – jucariile pe care le astept

nu-i asa ca vrei sa ai posibilitatea sa inregistrezi apelurile? sa le faci mp3 si sa la poti transfera apoi pe computer. da, ideea e atit de simpla. nu stiu de ce nu a scos nimeni o aplicatie de genu asta pina acum.

la fel, cycorder filmeaza bine, dar e cam aiurea sa nu poti face ceva cu filmele: sa le uploadezi pe net, sa le descarci mai usor pe pc etc… iphone video recorder era ok, dar pina facea render la filme, te plictiseai.

well, baietzii care au scos iLog (aplicatia aia de management a apelurilor).

iVoice si iVcam urmeaza sa fie scoase pe piata si probabil vor fi platite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. vezi, de asta nu suport eu iphone, e o scula desteapta care insa face prea putine. Apple vor sa scoata bani din orice chiar si vanzand aplicatii ce permit niste chestii care trebuiau sa fie implementate by default.

 2. Daca e vorba de ce asteptam fiecare…
  Eu astept sa faca cineva cumva sa hacker-easca iPhone-ul astfel incat user-ul sa poate activa continuu TV-OUT – NU sa fie activ doar pt. clipurile si muzica din iPod sau pt. slideshows de poze.
  Asta chiar m-ar multumi, daca nu cumva exista deja si inca n-am gasit eu.

  (Si sa lasam deoparte deocamdata faptul ca de la o anumita versiune incoa am inteles ca se verifica de catre firmware daca un cablu AV dorit a se folosi include sau nu un chip adaugat de Apple).

 3. salut adi.mai ai vreo noutate despre iVoice sau iVcam?eu nu am reusit sa gasesc nimic pe net despre aceste doua aplicatii super utile…..

 4. Buna.
  A aparut intre timp vreo aplicatie care sa iti permita inregistrarea apelurilor ?
  Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*