Tutorial: schimba boot logo pe iPhone

o aplicatie noua face acest proces foarte simplu.

1. intra in cydia, descarca “LogoMe”

2. deschide aplicatia si apasa pe butonul “select logo”

3. in casuta aia din mijlocul ecranului scrie http://boio.ro/logo.jpg si apesi “download”. telefonul va incarca ceva timp de citeva secunde.

4. mergi la “install logo” si apoi apasa butonul “install”.

poti sa dai la final un restart la telefon ca sa iti vezi noul boot logo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. buna,am si eu o problema am un iphone care de altfel mergea pana sa-i fac update-ul.acum imi spune ca simul nu este compatibil si ca sa il schimb.nu pot sa intru in nici un fel de setari,nu pot sa fac nimic.va rog sa ma ajutati daca stiti cum pot rezolva aceasta problema.

    va multumesc!

  2. @adelina: esti offtopic. lasa comentariile la pagina de suport tehnic.

    probabil ca ai facut upgrade la 2.2 asa ca acum trebuie sa-l deblochezi. ai pe boio.ro toate tutorialele pt quickpwn. daca tu crezi ca nu intelegi instructiunile de acolo, apeleaza la cineva care se pricepe.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. boio.ro Wallpaper | boio.ro
  2. iPhone Romania - suport tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*