missed me?

i’m back. prins in traininguri, pregatiri, cursuri si o gramada de noutati. dar incerc sa-mi fac timp si de blogul tau preferat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Benvenido back! (Salut Miami style ;) )
    In septembrie o sa stau 3 sapt in Miami, cine stie, poate bem o bere (sau whatever doresti tu). Sper sa-ti faca placere sa te intilnesti cu niste romani, mai ales ca subsemnatul te citeste zilnic. Trebuie sa recunosc ca blogul tau mi-a fost primul pas spre cunoasterea iPhone si s-ar putea sa ai o contributie si la faptul ca ma gandesc sa trec la un laptop Mac :)
    Keep in touch, si tine-ne mai departe la curent cu tot ce e interesant din lumea Apple!
    Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*