Papuci “Angry Birds” contrafacuti

Nu am ajuns sa confund blogul cu Job-ul. Dar o informatie de genul asta, venita de la Garda de Coasta Constanta e suficient de interesanta si pentru cititorii boio.ro.

Ei bine, o firma din Bucuresti a primit un contaner intreg care era plin cu papuci pentru copii cu marca “Angry Birds”. Evident, marfa era contrafacuta, spun politistii de frontiera. Marfa, in valoare de 145.000 lei, a fost confiscata.

Asta e un container cu chinezisme oprit la timp, dar asta nu inseamna ca la vara nu vom vedea tot litoralul plin de asemenea chestii in picioarele copiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu tot nu inteleg… Daca chinezariile astea se confisca, de ce pe la tara nu e nimeni sa nu aiba papuci cu mikey mouse sau șosete cu spiderman :))?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*