Concurs: Tapic – jocul muzical de weekend

Hai sa mai spargem putin monotonia sfarsitului de saptamana cu un concurs. De data asta avem Tapic – un fel de Tap Tap Revenge, dar care stie sa foloseasca muzica din telefonul tau. Notele de pe portativ sunt generate instantaneu cu o precizie uimitoare.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Tapic pentru cei care urmeaza 3 pasi:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga Tapic pe boio.ro http://is.gd/e7TO2 @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) si spune-mi ce melodie asculti cel mai mult in perioada asta.

Castigatorii sunt: Yoegyu, amustatea si cristianherman. Ii rog sa-mi dea un email in urmatoarele 4 zile pentru a revendica codul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Tapic – jocul muzical de weekend | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*