Tableta Samsung cu antena telescopica

Asta e din categoria “WTF of the Year 2012”

A fost odata anul 1998. Pe vremea aia existau telefoane mobile cu antena telescopica. Samsung a uitat ca suntem in 2012 si a lansat astazi o mini-tableta care vine cu antena.

Asteptam cu nerabdare tableta cu lampi, ecran CRT si, de ce nu, manivela.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. dafuq is dat?? :)) samsung o sa introduca in q2 2012 telefonul cu alimentare la manivela – autonomie infinita si in acelasi timp un aparat de fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*