cum sa deblochezi iPhone – scurta istorie

ei sunt baietii care ti-au adus Pwnage Tool, Quickpwn sau Winpwn, dar si cei care iti vor debloca iPhone 3G cu yellowsn0w. prezentarea de mai jos trece in revista istoria DevTeam si multe alte amanunte interesante.

stiu ca e lunga (59 minute), dar merita.

funny: la minutul 2:35 – exista 180 de angajati Apple care isi updateaza programele de hackuit iPhone regulat ; ) cred ca multi au vazut si filmul asta, pt ca DevTeam explica foarte bine cum au reusit sa gaseasca ac de cojocul iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Iti urmaresc blog-ul de ceva vreme. Lucruri interesante gasesc aici. Tare as vrea sa pui un link cu “filmuletul”. Nu de alta dar nu mai merge.

 2. baietii acestia ar trebui premiati de Apple, pentru ca daca nu erau ei mai vindeau ei atatea telefoane?! nu cred.

  a pierdut de fapt AT&T, parerea mea.

  bravo lor.

 3. Salut,
  Am un Iphon 3G la care i-am facut upgrade 2.2, si am vazut ca a apărut yellosn0w, deblocarea software ptr versiunea 2.2 .
  Intrebarea mea suna astfel:
  – Pod debloca iphon-ul avand deja instalat upgrade-ul cu versiunea 2.2 luand in considerare faptul ca upgrade-ul l-am facut clasic cu Itunes?

 4. am instalat cydia dar nu stiu cum sa instalez yellowsn0w ptr ca nu il vad in cydia

  te rog sa ma ajuti…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*