internetul la picioarele tale

… sau pe iPhone. intreaga wikipedia este de azi disponibila offline.

e relativ simplu, dar presupune accesarea iPhone prin ssh. tot ce terbuie ste stii este:

To install the application is really easy, just add “http://winandmac.com/rep” as the Installer’s source. Choose “Offline Wikipedia Reader” from Utilities.

tre sa ai acces wifi si cel putin o ora si jumatate la dispozitie, dar merita. vei putea apoi sa ai informatii despre absolut orice, oricind. filmul de mai jos explica pasii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*