noile MacBook Pro

Nu vreau sa vorbesc despre noile MacBook Pro. In afara bateriei, nimic nu e interesant. In timp ce verificam amanuntele, am dat de jucarii/info noi deosebite.

acum ai optiune sa adaugi un HDD de 500 GB la laptop. nu e rau, dar costa 200 dolari in plus. Pret mai mare, Apple pune pe RAM. un upgrade de la 4 la 8GB costa cit 3/4 din laptop – 1100 dolari!

O alta informatie buna e legata de posibilitatea unui upgrade de HDD (la MBP 15″ de 2.8GHz). El vine cu 500GB @5400rpm care pentru “numai” 50$ e inlocuit cu o capacitate similara, la 7200rpm.

in alta ordine de idei, cine cumpara un MacBook Pro unibody 15″ ? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. 1100$ de dolari pentru 6GB de memorie DDR3 ? Buahahaha, nici 6GB de memorie DDR3 ECC buffered pentru Mac Pro nu costa atat, aia e 250$ la Apple pe site si gasesti IRam/Mushkin/Corsair/Kingston etc. la 100$ pentru 4GB sau asa ceva, pe newegg.

 2. ti-ai luat-o ! toti o patesc in aproape orice domeniu ( inclusiv in ala auto si parca iti plange inima cand iti iei o masina nou noutza si producatorul scoate dupa un an doi o varianta imbunatatita )…sfat : ramai cu ce ai pentru ca nu vei avea ce mai bun laptop posibil niciodata ci doar pentru perioade scurte de timp…aaa, mai am un comentariu : nu mai ridica in slavi vechiul iphone, am avut si dintr-acela , acum am un 3G si cred cu tarie ca de la model la model iphone-ul e din ce in ce mai adevarat !

 3. Intrebare :D Noile bateri de macbook se pot utiliza la acum vechile modele macbook unibody? Pentru ca inafara de baterie…sincer nu prea m-a omoara noile inbunatatiri.

 4. @ asus:

  era o gluma. dar pentru unii e mai greu…

  sunt foarte multumit de MPB-ul meu. am deja card reader pe el si nu numai pt SD, am 4GB Ram si o baterie suficient de buna

 5. @ Valentin:

  Nu. bateriile noi sunt mai mari si laptopurile noi nu au bateria “user-replaceable”. ceea ce poate fi considerat un dezavantaj. daca nu deschizi trapa de la baterie inseamna ca nu ai acces nici la HDD, ceea ce e un pas inapoi.

 6. @adrian boioglu: esti ruda cu mine pentru ca si eu sunt maniac…pentru pretul corect, nici eu nu m-as mai uita la Air-ul meu si as fugi rapid la magazinul Apple dupa modelul nou…

 7. Stie cineva daca peste pretul afisat pe site ($1,999.00 pt un MBP de 15″ – 2.66GHz) in USA se mai plateste vre-o taxa in plus?…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*