noile MacBook Pro

Nu vreau sa vorbesc despre noile MacBook Pro. In afara bateriei, nimic nu e interesant. In timp ce verificam amanuntele, am dat de jucarii/info noi deosebite.

acum ai optiune sa adaugi un HDD de 500 GB la laptop. nu e rau, dar costa 200 dolari in plus. Pret mai mare, Apple pune pe RAM. un upgrade de la 4 la 8GB costa cit 3/4 din laptop – 1100 dolari!

O alta informatie buna e legata de posibilitatea unui upgrade de HDD (la MBP 15″ de 2.8GHz). El vine cu 500GB @5400rpm care pentru “numai” 50$ e inlocuit cu o capacitate similara, la 7200rpm.

in alta ordine de idei, cine cumpara un MacBook Pro unibody 15″ ? :)

12 Comments

 1. 1100$ de dolari pentru 6GB de memorie DDR3 ? Buahahaha, nici 6GB de memorie DDR3 ECC buffered pentru Mac Pro nu costa atat, aia e 250$ la Apple pe site si gasesti IRam/Mushkin/Corsair/Kingston etc. la 100$ pentru 4GB sau asa ceva, pe newegg.

 2. ti-ai luat-o ! toti o patesc in aproape orice domeniu ( inclusiv in ala auto si parca iti plange inima cand iti iei o masina nou noutza si producatorul scoate dupa un an doi o varianta imbunatatita )…sfat : ramai cu ce ai pentru ca nu vei avea ce mai bun laptop posibil niciodata ci doar pentru perioade scurte de timp…aaa, mai am un comentariu : nu mai ridica in slavi vechiul iphone, am avut si dintr-acela , acum am un 3G si cred cu tarie ca de la model la model iphone-ul e din ce in ce mai adevarat !

 3. Intrebare :D Noile bateri de macbook se pot utiliza la acum vechile modele macbook unibody? Pentru ca inafara de baterie…sincer nu prea m-a omoara noile inbunatatiri.

 4. @ asus:

  era o gluma. dar pentru unii e mai greu…

  sunt foarte multumit de MPB-ul meu. am deja card reader pe el si nu numai pt SD, am 4GB Ram si o baterie suficient de buna

 5. @ Valentin:

  Nu. bateriile noi sunt mai mari si laptopurile noi nu au bateria “user-replaceable”. ceea ce poate fi considerat un dezavantaj. daca nu deschizi trapa de la baterie inseamna ca nu ai acces nici la HDD, ceea ce e un pas inapoi.

 6. @adrian boioglu: esti ruda cu mine pentru ca si eu sunt maniac…pentru pretul corect, nici eu nu m-as mai uita la Air-ul meu si as fugi rapid la magazinul Apple dupa modelul nou…

 7. Stie cineva daca peste pretul afisat pe site ($1,999.00 pt un MBP de 15″ – 2.66GHz) in USA se mai plateste vre-o taxa in plus?…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*