swirly MMS pentru iPhone 2.0+

a aparut azi in Cydia. daca te tenteaza, foloseste-l.

mai e nevoie sa spun ca Swirly MMS este singura aplicatia (ne)oficiala care ne-a dat pina acum MMS pe iPhone? singura diferenta este ca, de acum, jucaria nu prea mai e gratis.poti sa folosesti aplicatia timp de 14 zile. daca vrei sa o pastrezi trebuie sa platesti cei 8 dolari ceruti de developer.

daca folosesti Swirly MMS si ai setarile pentru retelele romanesti, lasa un comentariu mai jos. poate ajuti si alti cititori boio.ro si utilizatori de iPhone.

asteptam versiunea crack-uita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. tocmai am facut jailbreak cu metoda postata de adi, mi-a mers perfect, nicio eroare, cu itunes 8…ce mai..a fost si e super ok, niciun bug :)

 2. eu am cydia in tel jailbreak-uit. insa nu prea am curaj sa il folosesc pentru ca din cauza unor aplicatii din cydia mi-a murit telefonu si a trebuit sa bag din nou softu…adik aplicatiile din cydia nu au bug-uri? ma rog toate au dar cydia pare putin “periculos”. voi ce spuneti?

 3. @vlad: cydia nu e periculos. anumite aplicatii din cydia iti pot crea probleme daca nu esti familiar cu ele si mai ales cu rezolvarea eventualelor probleme date de ele…

 4. am si crack pentru aplicatie, merge super bine totul. :)
  si pentru cel mai tare messenger mobil beejive im

 5. Am avut versiunea 1.1.3 pe un iPhone 2G si am facut upgrade la v2.2. Inainte nu imi mergea Edge-ul de nici o culoare desi imi arata E-ul sus. Acum cu noua versiune imi merge Edge-ul foarte bine.
  Am facut setarile pentru Swirly MMS in reteaua Orange Romania asa cum e spus mai sus si degeaba. Cand vreau sa trimit un MMS imi spune intotdeauna ca M-ul de sus, trebuie sa fie verde ca sa fie OK (la mine e rosu).
  Vreo idee?

 6. salut.tot incerc sa rezolv cu setarile pentru mms pe iphone 3g.e jailbreakuit si e pe cosmote.am incercat ce am gasit pe forumuri dar nu merge.ai idee ce nu fac bine?

 7. fratiilor, cum dumnezeu fac sa-mi bag Cydia pe iPhone???? va rog raspunde-ti!!! sunt disperat :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*