O lume plina de senzori

Telefonul tau are senzor de proximitate, de lumina, de amprenta sau de puls. Tot ce ne inconjoara devine din ce in ce mai incarcat de senzori.

Doua exemple “la zi” sunt senzorii de la Dropcam sau toaleta la care poti sa tragi apa fara sa o atingi.

Dropcam Tabs sunt senzori de miscare care te anunta daca un anumit obiect se apropie sau se indeparteaza de casa sau daca o usa, geam sau poarta s-au deschis/inchis.

Daca vrei sa nu pui mana pe o toaleta dupa ce o folosesti, poti sa-ti instalezi rezervorul cu sistem electromagnetic, fara atingere.

Nu costa decit 99 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*