Smart phones and dumb people

Asculta cu atentie ce spune omul asta si vezi clipul. Merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Critica se indreapta defapt spre social media si nu tehnologie.
    Ban Facebook, keep looking down when need be!

  2. Sunt singurul caruia i-a cazut o lacrima pe obraz in timp ce urmarea aceasta trista dar adevarata poezie?

  3. Sigur ca nu esti singurul, eu nu am varsat nicio lacrima, dar in schimb am facut schimbarea de acum 7 luni, am renuntat la fata-de-carte si apreciez timpul petrecut cu persoanele care ma vad cu toate ca unii / unele au acest obicei de a folosi mediul virtual in prezenta mea, dar nu regret niciun moment de a reprosa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*