Snow Leopard pentru norocosi

pentru unii a venit deja Craciunul. Un Japonez care a cumparat un Mac Mini a primit un disc cu Snow Leopard. Si nu discutam despre varianta beta. Se mai intampla…

Si asta nu e tot. Incep deja sa apara informatii serioase despre noul sistem de operare Mac OS X. Address Book va avea si o tenta sociala. Adica vei avea in el si contactele din Twitter sau Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. E oficial – Snow Leopard pe 28 august – au facut baietii update pe site si este disponibil si pentru pre-order.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*