Enciclopedia Zmeilor – concurs rapid

Ce se intimpla atunci cind codurile pentru aplicatii nu sunt revendicate (la timp) de catre castigatori? Dap, se duc la cititorii fideli boio.ro.

Asadar, avem 3 promo-codes pentru “Enciclopedia Zmeilor“. Vrei sa castigi unul dintre ele? Lasa un comentariu mai jos. Primele 3 comentarii castiga automat.

Singura conditie este sa ai un iPad. Aplicatia merge doar pe el, nu si pe iPhone.

update: s-au dus! Codurile au fost trimise catre cei mari rapizi cititori boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*