Noul Mac Pro, dezasamblat

Unde au reusit sa indese atitea piese in cilindrul ala?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ive nu se desminte, asa cum ne-a obisnuit, dragostea lui pentru frumos, atrage si prin designul ingenios pe care-l promoveaza cit si prin performantele deosebite ale device-ului
    pe care l-a creat. Excelenta lucrare, opera de arta. Ma duce cu gindul putin la marele Brancusi ( cap de copil, Madame Pogany, etc)
    Frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*