Primul iPhone

Nu a fost iPhone 2G, ci un prototip mai mare, mai gros si cu mai multe mufe decit cel de astazi. Prototipul din imagini este de prin 2005 si este, probabil, cel la care Steve Jobs a fost dispus sa renunte dupa mai multe teste.

iphoneprot.jpg iphoneuvu.jpg

E interesant de vazut ca jucaria avea port USB, Ethernet, VGA si altele.

The images got to Ars through a former Apple employee who worked on various Apple hardware projects in the early 2000s and was thus exposed to some of the earliest versions of the iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Steve Jobs povesteste intr-o conferinta ca ideea iPhone-ului le-a venit cand lucrau la un prototip de tableta cu ecran tactil si deci intai a fost ideea tabletei si pe urma a venit iPhone-ul. Practic ce se vede in imagine este “primul iPad”. :)

  2. Ma bucur ca nu am inceput utilizarea de iphone decat de la vers3 incoace.
    Posibil ca daca primul meu iphone arata asa, ma cam lasam de “meserie”.

  3. Cum spune si numele este un prototip. Asemenea “prototipi” au fost facuti pentru cam toate inovatiile revolutionare.

  4. Fiind vorba de primul Iphone putem remarca multitudinea lui de conectori. Prototipul nu are un aspect tocmai dorit lasand o impresie mai putin buna pentru o realizare finala a acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*