Apple a omorit Flash si CD-ul

Stiam deja ca avem Software pe Flash Drive de la Apple. Eu in ultimul an si ceva de cind am MacBook Pro nu am folosit unitatea optica de mai mult de 3-4 ori. Si atunci doar pentru ca avem dicul de Snow Leopard si pentru ca am rip-uit un disc.

Cit despre Flash, as fi tare curios sa aflu citi useri noi de MacBook Air il instaleaza dupa ce isi cumpara noul computer. Poate ca odata am sa fac un experiment si am sa sterg Flash de pe computer. Nu cred ca mi-ar lipsi atit de mult.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. salut,

    eu folosesc un flash blocker si este activat by default. din pacate sunt multe siteuri pe care inca se regaseste flashul. cateodata imi lipseste si pe ipad, din pacate. nu des.dar se intampla. am incercat cu frash, dar am renuntat imediat.

  2. Prin faptul ca au eliminat flash ne obliga sa trecem pe HTML5. Din pacate aceasta schimbare se misca c-am greu. Si joe ai mare dreptate “am incercat cu frash, dar am renuntat imediat.” frash sucks , tot respectul pt persoana care a creat frash dar la filmulete nu merge:(( app stie cineva ceva de “Flash Video Review” din App Store?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*