Cind vine iPhone 3GS la Orange?

Dupa intalnirea cititorilor boio.ro si a utilizatorilor de iPhone din Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. De unde ai informatia ? Stii sigur ? Poate vine pe 9 ! De ce au pus informatia de site deja ?

  2. pai e bine atunci, aia din burkina faso or sa-l aiba inainte noastra. strategia #%^/ de marketing orange romania.

  3. @andy ostafi: pai parca se laudau unii acum 1-2 sapt. ca au aflat tot de la angajati Orange ca apare pe 2 sau 3 iulie… ?!

  4. nu stiu daca ati sesizat, dar pe pagina http://www.orange.ro/iphone/ nu mai figureaza “fii primul care afla cand vine iphone 3gs” ci “fii primul care afla oferta iphone 3gs” deci e un semn bun. as putea presupune ca au intrat deja in tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*