Cum iti dai seama ca telefonul tau e prea mare

“chiar am adăugat un buton suplimentar, unul care trage în jos meniul de notificări. Asta mă ajută mult atunci când utilizez telefonul cu o singură mână, de exemplu la volan sau atunci când mă grăbesc, pentru că nu mă mai chinui să fac drag cu degetul mare pe ecran”

Uneori e mai bine sa te limitezi la telefoanele care au fost create, construite si dimensionate inteligent si pentru care ecranul mare nu e un feature, ci un defect.

Oare chiar am uitat ca existau telefoane mari in urma cu 14 ani si ca ideea este sa le miniaturizam si sa le facem sa fie mai usoare, mai mici si mai user-friendly?

Un telefon cu ecran mare este mare pentru ca are nevoie de o baterie mare. Unii ca LG sau Samsung au palete de tenis de masa tocmai pentru ca nu au fost in stare sa inventeze un telefon al carui baterie sa tina suficient de mult.

[citatul este de aici]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Paletele de tenis sunt chiar utile uneori iar cererea lor
  E suficent de mare astfel incat sa atraga atentia Apple.

  Ma astept ca iPhone 6 sa fie oferit si in carianta de 5″

 2. Ar fi o mare greseala din partea lor sa se lase atrasi pe panta marilor ecrane.
  Eu cred ca tocmai de aceea au aparut mini ipad-urile.

 3. @Tzup: singura solutie pe care o vad eu pentru a mari ecranul unui iPhone este ca sticla sa plece din margine, adica sa nu mai exista niciun fel de margine sus/jos/stanga/dreapta si dimensiunile device-ului sa fie la fel, doar ecranul mai mare.

  Chiar si asa mi se pare o prostie. Pot sa experimenteze cu un iPhone 6c mai mic/mare cum vor ei, dar sa lase 6 sau 6s la aceleasi dimensiuni.

 4. Eu vorbeam de situația în care îl folosesc doar cu o mână și deci e mult mai simplu să apăs un buton decât să trag pe ecran cu un deget.

  Altfel, dimensiunea nu mă deranjează deloc, scriu mai rapid și fără greșeli pe tastatură șamd.

 5. @nwradu: tocmai asta e problema telefoanelor (mari). Eu raman la ideea ca telefonul ideal e ala pe care poti sa-l manevrezi fara probleme cu o mana. macar la chestiile de baza, cum ar fi notifications center sau cum se cheama optiunea similara de pe android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*