O lume a display-urilor

Un concept Samsung. Imi place ca sunt buni la CGI, dar cind vine vorba de produse… nimic.

Oare de ce ceasul lor, Samsung Gear nu aduce deloc cu cel din video de mai jos?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. nu inteleg de ce esti atat de incrancet impotriva samsung? inainte erai ok, te citeam cu placere, dar in ultima vreme nici nu mai scrii si atunci cand o faci e ceva impotriva samsung sau android

  2. Imi place. La cat de repede evolueaza lucrurile in ziua de astazi, cred ca toate astea se pot intampla mai devereme de 20 de ani, sau cel putin asa sper. :D

  3. @stef: Nu sunt impotriva lor. Altfel nu as fi postat acest video. Ai inteles gresit.

    In ceea ce priveste Samsung Gear, toata lumea il critica. Chiar si minti mai luminate care l-au incercat. Eu nu l-am testat, dar pot sa fac o comparatie intre un device imaginar pe care ei il prezinta intr-un video si un realitatea unui device care a dezamagit multa lume.

  4. Nuanta, tonul, cuvantul…tradeaza o pozitie categorica.
    Daca nu ar fi asa, “discursul” ar arata altfel.

    Display-urile sunt punctul lor forte…iar 2014 sper sa ne aduca primul produs “foldable”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*