Nou Record pentru rezolvarea Cubului Rubik: 4,90 secunde

Eu sunt fascinat de chestia asta pentru ca nu stiu sa-l rezolv. Sunt convins ca se poate invata cu ajutorul tutorialelor de pe net…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. E simplu. In principiu se poate roti si realiza o fata complet sa ii zicem fundul apoi 2/3 din laterale si apoi partea de deasupra + 1/3 din laterale. pentru ultima parte exista 3 miscari de baza. Restul e dexteritate si apoi noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*