WTF of the Day – LIVIN Farms Hive

Ideea mi se pare foarte buna: ai un dispozitiv care te ajuta sa iti cresti mancarea organica si plina de proiteine chiar la tine acasa. Da, e totul OK pana cand vezi ca mancarea aia sunt… viermi.

Oamenii explica faptul ca viermii au mai multe vitamine decat ouale fierte si mai multe proteine decat carnea de vita. Vin si cu aminoacizi, fibre, si fosfor. OK, inteleg ca sunt mai sanatosi… dar chiar trebuie sa mancam asta in viitor? Sper macar sa fie bine prajiti si condimentati si sa nu se miste in farfurie.

E nevoie sa mai spun ca sertarul de sus al device-ului are gandaci vii? Ca doar aia sunt cei care produc ouale din care ies viermii.

Partea mai interesanta este ca LIVIN Farms Hive e un proiect care aproape a fost finantat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Niceeee……In primul rand e curata…asa pare … Cu cat mergi spre est cu atata se mananca mai multe. In vest e “frica de miscatori”. A plans cineva cand a inghitit o musca – vezi motociclistii ….sau stii ce greu e sa cresti o tarantula ? ca nu ai mancare ….si mancarea misca …..sau cine a fost la diverse unitati de producere a carnii ? la 20 de ani eu as face cursuri de alimentatie …..dar ma rog bine ca nu am sa ajung ministru… Mergi in mol (mall) la McDo si mananci pasta care ti se zice ca e de exemplu peste ….frumos amblata….dar putini se intereseaza cum e facuta. Resursele de mancare sunt atat de diversificate dar mentalitatea e cea care trage in urma. Luata altfel : Intrebare cresti viermi natural dar din pct legal trebuie sa mergi la DSV sa depui mostra din ei . Sau cei de pe litoral zic doar …crestem viermisori si ii dam turistilor (de fapt se vand de ani de zile)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*