HeLi-on – cel mai mic incarcator solar pentru smartphone

Jucaria asta a fost finantata pe Kickstarter intr-un timp record. Are si de ce. Pentru 79 euro primesti o baterie cu o mufa USB si un panou solar extensibil.

HeLi-on nu apare decat prin iulie 2016, dar ideea si realizarea ei sunt suficient de bune incat sa merite asteptarea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. pare cam sensibil. Asa in poza din norvegia arata bine ….pe decul de lemn….cine a fost pe malul lacurilor la noi ? Ar fi mai ok daca ar fi IP 68. Altfel cand strangi banda …se murdareste – si nu e o problema rezolvata vezi ruletele

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*