Nokia N9 – in teste

Am primit astazi o jucarie noua.

Nu ma voi abtine sa nu il compar cu iPhone, dar vreau sa-i dau sanse corecte, ca oricarui alt telefon de top al momentului.

Astept intrebarile tale despre acest terminal si testele la care vrei sa-l supun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. @Andrei Gherghe: La Acid 3 N9 scoate 100/100. Cit despre Meego este primul meu contact cu el, dar in review-ul de saptamana viitoare voi raspunde la toate intrebarile si voi analiza si sistemul de operare.

 2. Joaca-te cu sistemul touch si zi-ne parerea ta: are lag sau nu? Nu am avut niciun lag, doar comentatori care visau lag ;-)

 3. Am testat 2 zile Nokia N9 ( L-am adus pentru cineva din UAE ) si mi s-a parut ca se misca foarte bine. Sunt utilizator de Iphone 3GS, chiar m-ar tenta sa imi cumpar si eu unul.
  Nu am apucat sa il conextez la Nokia store si sunt curios ce ofera?

 4. dupa caracteristici pare cam foarte tare. asteptam review-ul. sper sa vorbesti si despre baterie, calitate audio, calitate semnal, calitate camera foto/video, eventual ceva comparatii aici cu iphone4 sau 4s daca dispui de unul..

 5. Inca nu am mai auzit de Meego , este ceva asemanator Symbian sau se poate compara cu iOS sau Android ?

 6. Doua intrebari:

  1. Cum se comporta senzorul de proximitate in timpul convorbirii? Se aprinde ecranul cand misti telefonul usor in dreptul urechii? Intreb asta pt. ca pe E7 dau tot felul de comenzi in timpul convorbirii cu urechea, cu obrazul …

  2. Exista limitare la nr. de tab-uri/ferestre deschise in browser?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*