SmartphoneCyborg – omul cu dock de telefon buit-in

Am vazut tot felul de ciudatenii, dar la asta nu ma asteptam. Povestea e din seria “WTF of the Day”, dar in acelasi timp e si din categoria – “Cum de nu ne-am gandit la asta pina acum”.

Trevor Prideaux se saturase sa-si tina telefonul cu mana stinga asa ca a lucrat cu medicii sa creeze o proteza care sa incorporeze si un Nokia C7. Oare asta are procesor “ARM”? :)

Cred ca era mai simplu sa lucreze cu un iPhone 4S si Siri.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Bineințeles ca era mai ușor să lucreze cu iPhone 4, dar acest “produs” e doar o proastă strategie de marketing și reclama, deoarece mulți “amatori” in tehnologie și noutați, înca mai exclamă clasicul “ooaaa!” și fug repede sa iși cumpere ultimul “shit” .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*