Despre Steve Jobs la CBS

Inainte sa citesti cartea “Steve Jobs” iti recomand sa urmaresti aceste clipuri. Vei intelege mai mult despre autor, despre felul in care a fost scrisa cartea si vei afla citeva informatii interesante despre Steve Jobs.

[Clipurile sunt in Flash]

Si citeva clipuri suplimentare, care nu au aparut in emisiunea de pe CBS: despre familia lui si pareri despre rivalii sai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*