iphone video converter

sunt convins ca gasesti pe net sau pe torrente o gramada de convertere video pt iPhone. dupa ce mi-am tocit nervii timp de 2 zile cu iTunes care nu imi accepta nimik, am gasit solutia.

folosesc nero 7 ca sa trandform orice format in mp4, apoi il bag in iTunes si de acolo in iPhone.

ai grija totusi ca atunci cind convertesti cu nero 7 sa nu-i dai sa faca la rezolutie standard ca nu merge k lumea. tre sa-i dai rezolutie maxima.

si ca sa-ti faci idee: un film de o ora si jumatate (peste 5 giga, calitate f buna) in format mpeg-2 a fost convertit de nero intr-un mp4 de 800 mega in aprox. 50 minute. a mai durat citeva minute sa-l pun pe iPhone dar merita. calitatea imaginii si a sunetului sunt excelente. iar ecranul e suficient de comod pentru a vedea un film intreg.

acum imi mai trebuie doar timp sa vad filmele pe care le am…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. spuneti-mi si mie cum bag filmele in iTunes…unde scrie de ex: movie imi apare sa deschid cu un program….cum fac

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*