intre spam si facturile lor online

salutare vodafone romania. ce mai faci? eu bine, ma bucur in continuare de spam-ul de la tine. si pe telefon si pe mail. deja fac eforturi sa-l ignor.

daca tot esti ocupat asa de mult cu chestii legate de net, de ce nu pui la punct si site-ul ala ca sa-mi vad si eu facturile pe net. nu de alta, dar nu mai am windows si, in concluzie, nici IE asa ca ma pot baza doar pe Safari sau Firefox pentru mac.

si daca pe safari nu se incarca nici pozele ca lumea, firefox-ul imi da tot felul de erori la login. hai ca nu e greu. firefox-ul e chiar sigur si tot mai multi utilizatori il folosesc….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu e chiar frumos din partea lor, dar pe mine nu ma deranjeaza mesajele promotionale, pentru ca nu ma uit la televizor, am adblocker, deci nu prea am de unde sa aflu de promotii. Ma deranjeaza mesajele care iti cer sa dai mesaj la un anumit numar cu tarif 1-2-3 euro pt nu stiu ce concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*