“neatza…” de 4 ani pe boio.ro

Pe 10 martie 2006 iti spuneam “neatza” de pe un blog hostat pe wordpress.com.

Istoria boio.ro nu a avut multe schimbari, dar cele importante au fost spre binele cititorului fidel.

Au trecut 4 ani si nici nu stii ce te asteapta. Multumesc celor fara de care nu ar fi existat acest blog: Dragos, Lili, Mihai, Ciprian si Valentin. Dar si tie, celui care ma citesti in fiecare zi. Sper sa iti spun in fiecare zi “neatza” cu informatii interesante, analize care sa te puna pe ganduri, concursuri si idei pertinente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. La Multi Ani Adrian,sa-ti dea D-zeu tot binele din lume,sanatate si multe realizari!

  2. Pprecizare:Am spus “La Multi Ani Adrian”,deoarece fara tine acest blog nu ar fi existat!

  3. Iti citesc postarile inca de la inceput. Multumesc pentru informatiile furnizate, cu ajutorul lor Iphone-ul meu 2G a trecut cu brio prin toate fazele.
    La Multi Ani!

  4. La cati mai multi ani Adrian sa ne traiesti si sa fi alaturi de noi cu acest blog
    Iti multumim cu totii ptr.ca ne ajuti cu sfaturi si stiri pe noi iubitorii de apple

  5. Multi ani si de acum inainte! Cat am mai urmarit primul video tutorial de JB si unlock al tau!

  6. La multi ani si multi ani inainte de acuma incolo. Sunt mai nou pe site’u tau, cam de un an asa de cand am avut primu iPhone 2G insa recunosc ca m-a ajutat foarte mult. Keep Up The Good Work!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*