neatza

acesta este primul meu blog.

deocamdata imi pace interfata. nu scriu nimic. dar va veni timpul si pt asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

  2. Ti-am citit tot blogu…si sincer imi place ce scrii prin el…chiar interesant, atat subiectele cat si felul in care le prezinti… foarte personal…Chiar imi place…Bafta multa in continuare…Si mai astept vesti din urcarea ta…

  3. multumesc h3ll3n si astept si alte sugestii si reclamatii. vesti din urcarea mea vei avea tot timpul aici si idata cu ele, cine vrea poate sa invete sa fie un om mai puternic

1 Trackback / Pingback

  1. 2 ani cu bloggerul Adrian Boioglu | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*