casatorie in direct pe twitter

nu s-a intimplat pe twitter ci a fost impartasita tuturor in felul asta.

fatacusoarele a fost ceruta de alecsandor.

nu ii stiu pe nici unu dintre ei, dar e interesant sa afli in felul asta si sa participi la emotia lor…

well…casa de piatra! si daca aceastacerere a fost pe twitter, ce faceti cu nunta ca sa fie mai presus decit asta? neee, liveblogging-ul nu mai e la moda : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. avem oameni care-si spun “DA” in apa, se casatoresc in baloane cu aer, la TV, in 2010 vom avea casatorii in spatiu. oare in curand modul clasic de a te casatori (la biserica), va fi extravagant ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*