Pre-comanda pentru iPad

Mai sunt doar citeva ore pina cind vei putea sa faci pre-comanda pentru iPad.

In USA ai 2 variante: fie o comanzi pe net si iti este livrata imediat dupa 3 aprilie, fie o ridici personal din magazin.

Marea intrebare este: care dintre variantele propuse de Apple merita? Eu zic ca un iPad cu WiFi si 16GB e suficient pentru inceput. Asa, ca si test… Sunt curios cite poti sa comanzi? Oare poate oricine sa ia sau ai nevoie de credit card, ca si la iPhone?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*