Metallica – in Romania, pe 26 iunie

Si de data asta e insotita de trupe super tari. Pacat ca nu o sa mai fiu in Romania pe 26 iunie.

Baietzii au anuntat astazi oficial, pe site-ul trupei ca vor participa la Sonisphere pe 26 iunie. Concertul de la Romexpo, numit “The Big Four” va avea pe afis: Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax.

Biletele pentru concert sunt de doua feluri: 307,4 RON pentru Golden Circle si 196,10 RON pentru Normal Circle.

In cadrul aceluiasi festival ii vom mai vedea printre altii pe Manowar, Alice in Chains, Rammstein.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. :), imi iau abonament, este a 3-a oara cand vad Metallica in Romania, abia astept si concertul Rammstein, pacat cu nu esti in tara.

  2. Deci am auzit 4 variante. Am auzit ca Anthrax e de fapt Heaven and Hell, fostul Black Sabbath, dar cu Dio. Iar Megadeth ar fi Manowar.

    Personal, ii prefer pe Megadeth si pe Heaven and Hell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*