CityPodcast – OriginALL cu un om cu adevarat original, Eugen Tanasescu

Preotul Eugen Tanasescu este invitatul episodului 2 din OriginALL. Da, stiu. Probabil ca unii vor zice: ce sa caute un preot intr-un podcast? Eu nu vreau sa ascult predici.

Ei bine, Eugen Tanasescu nu este un simplu preot si nici nu reprezinta portretul clasic al preotului.

Este un om tanar cu o gandire moderna care pe langa haina de preot o mai imbraca si pe cea de blogger, utilizator de Facebook si jurnalist de televiziune. In plus, are la baza o diploma de electronist si om de IT.

Episodul abordeaza Biserica contemporana si credinta moderna dintr-un alt punct de vedere. Am discutat despre cum vad preotii tinerii care merg la biserica doar pentru a da un check-in pe Facebook, trolli care ataca biserica sau felul in care un preot ajunge la TV.

Pana la urma, OriginALL este un show cu si despre oamenii care schimba mentalitati in Romania. Indiferent de meseria sau felul lor de a relationa cu cei din jur.

Episodul 2 din OriginALL e disponibil pe originall.citypodcast.ro/2, in iTunes sau aplicatia ta preferata de podcast-uri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*