Megadeth – concert pe 13 iulie in Romania

Trupa Megadeth revine in Romania, la Arenele Romane, pe 13 iulie. Nu pot sa zic ca sunt un fan al ultimului album (Dystopia), dar imi place atat de mult muzica lor incat nu as refuza un astfel de eveniment muzical.

Am fost si la concertul Megadeth precedent, cel care a avut loc pe 22 mai 2013 si am fost placut impresionat de prestatie.

Biletele costa 120 lei pentru acces general si 145 lei in ziua concertului. Exista si o promotie cu Black ticket – primii cumparatori platesc tot 120 lei dar primesc acces mai inainte, o bandana speciala si un jeton pentru o bautura.

Cine merge?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*