metallica – my apocalypse

al doilea single metallica de pe “death magnetic” a aparut pe iTunes. poti sa-l cumperi acum sau sa astepti tot albumul pe 12 septembrie.

fanii pot sa asculte parti (si chiar track-uri intregi) din piesele lor si pe metallica.com. “my apocalupse” aduce a thrash-speed-ul de pe la inceputurile metallica. ceea ce nu poate decit sa ne bucure dupa un “st. anger” ratat.

un amanunt interesant si care, probabil, are conotatii bune este acela ca metallica revenit la logo-ul din… tinerete.

ehe… de cite ori l-am desenat eu pe caiete, cartile de la scoala, tabla si pe unde mai apucam…

bunul meu prieten, vali (si colegul meu de scoala cu care impartasesc aceleasi bune gusturi muzicale) era mai bun la desen. dar sesiunile de mini-biliard din generala nu ar fi fost aceleasi fara piesele de pe “Black Album” (sau vestitul Metallica ’91)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*