VIDEO: Megadeth la Arenele Romane (22 mai 2013)

Un super concert Megadeth. Trupa a cantat mai multe piese de pe Countdown to extinction, dar si de pe Super Collider sau albume mai vechi.

Este, cu siguranta, un moment de care o sa-mi aduc aminte toata viata.

Scuze pentru calitatea video (le-am inregistrat cu un iPhone, de la distanta), dar calitatea audio este multumitoare.

“Countdown to extinction” ramane un clasic. Dave Mustaine stie sa o cante mai bine dupa 20 ani, iar varianta LIVE suna excelent.

“Skin o’my teeth” avut si mai multa miscare pe ecranele din spatele trupei. A cantat-o toata gasca de la Arenele Romane.

“A tout le monde”, una dintre putinele balade din concert, a ridicat toate mainile in aer.

“Super Collider” a fost la prima aparitie LIVE, chiar inainte de lansarea albumului. Dave Mustaine a ingaimat chiar un fel de scuza ca nu stie cum o sa iasa. Cred ca a iesit super tare!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. szervusz adi…am fost si eu aseara la concert si pot spune ca intr-adevar a fost ceva de neuitat…pana acum nu am ratat nici un concert Megadeth, dar cel de ieri consider ca a fost “the best”…si Super Collider suna interesant, dar tot albumele mai vechi (Rust In Peace, Cryptic Writings sau Youthanasia) mi-au reamintit ca Mustaine este unic in tot ceea ce face

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*