VIDEO Concert Alternosfera la White Horse Costinești

Concert Alternosfera la Costinești. FOTO Adrian Boioglu
Concert Alternosfera la Costinești. FOTO Adrian Boioglu
Concert Alternosfera la Costinești. FOTO Adrian Boioglu
Concert Alternosfera la Costinești. FOTO Adrian Boioglu

Am ținut să merg zilele trecute la concertul Alternosfera din Costinești. Evenimentul era programat pentru 29 iulie la White Horse. Nu știu dacă White Horse poate fi numită terasă sau club, dar zona a devenit neîncăpătoare după ora 23.00.

Băieții de la Alternosfera au urcat pe scenă după miezul nopții. Am mai observat asta la ei: vin cu o oră mai târziu. Poate e și ăsta un fel de a crește tensiunea în rândul fanilor.

Concertul a început cu “Drumul tristeților I și II” – piesele perfecte pentru un început de show. Vezi Partea a doua în video de mai jos.

Ce mi-a plăcut în mod deosebit a fost atmosfera deloc pretențioasă. Alternosfera au avut o scenă minusculă, dar au făcut spectacol. Fanii au stat la doar o jumătate de metru și apropierea asta s-a simțit. Cu tot cu BIS, Alternosfera a cântat o oră și 50 de minute, piesă după piesă, cu o energie fantastică.

E nevoie să mai spun că evenimentul a fost unul gratuit? Nu știu dacă White Horse și-a scos banii din vânzările de băuturi, dar merită felicitări pentru inițiativa lor. Costineștiul îmi dă tot mai mult ideea de stațiune a maneliștilor (poate și din cauza kitsch-ului excesiv din localitate) și să vezi astfel de concerte acolo este o inițiativă de toată lauda.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*