Amazon Tap si Amazon Echo Dot

Imi place tot mai mult ideea Amazon. Se vede clar ca oamenii au dezvoltat tehnologia pentru telefonul lor pe care nu il cumpara nimeni, dar au aplicat-o intr-un device cu totul nou.

Dupa Amazon Echo a venit randul Echo Dot si Amazon Tap. Noile device-uri nu fac altceva decat sa extinda capabilitatile primei jucarii si sa ii ofere portabilitate in casa, respectiv pe teren.

Echo Dot e menit sa mearga cu un speaker extern (pe bluetooth sau cablu). Amazon Tap un fel de boxa wireless care are si functiile Echo.

Amazon a luat in ultimii ani o serie de decizii foarte bune – de la Kindle sau Amazon Echo, dar au avut si partea lor produse care au esuat (telefonul sau tabletele). Cu Tap si Echo Dot merg spre bine.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*