mazare – primar. din nou.

nu am votat. miami e mult prea departe de constanta. si nu stiu cu cine as fi votat daca eram acasa. nu de alta, dar contracandidatii lu mazare au fost cam invizibili.

pe de alta parte, mie mazare mi-a trimis acasa inainte de alegeri o scrisoare prin care imi zicea ca imi da apartament mai ieftin. sunt al 7000-lea pe lista deci o sa primesc la pastele cailor din anul 2012.

bun asa. inca 4 pasti ale cailor si inca un vot si ma mut la bloc.

update: la o prima vedere bag de seama ca prostimea s-a dus la vot. altfel nu se explica faptul ca au iesit tot aceleasi fetze prin toata tara…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*