Cursuri de design si HIG nu faceti?

Mi-a atras atentia o reclama pentru un curs de SWIFT. Fereastra vrea sa imite o notificare din iOS, doar ca textul e cu alt font, e prea mare si mai are si o umbra.

Daca tot te adresezi developerilor de iOS respecta si design-ul din HIG.

Nici nu e nevoie sa mai zic ca nu stiu ce inseamna “cursuri… pentru incepatori in care poti termina cu 5 aplicatii deszvoltate integral de tine”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*