obositi

unii oameni din online au devenit f obositi.

vedetismul (a nu se confunda cu statutul de vedeta) si rateurile profesionale sunt din ce in ce mai vizibile in scrierile lor.

e pacat. asa o iei razna!

si btw, vorbeste daca ai ceva de vorbit. nu scrie doar de dragu de a scrie si mai ales dupa ce dai o tura prin blogosfera sa mai iti faci rost de niste idei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*