teme pentru gmail

se zvoneste in tirg ca vom avea teme pentru gmail. adica layere de imagine asa cum ai pe iGoogle sau alte site-uri de gen. 12 teme vor veni la pachet si probabil in timp, google va face publica reteta pt developerii care vor sa vina cu ideile proprii.

eu sunt multumit cu gmail-ul asa cum vine el si imi place din ce in ce mai mult directia in care au luat-o cu optiunile.

imi lipseste curajul timpul necesar sa imi setez gmail pe imap pe outlook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Da’ cum de nu zisesi nica despre noul Google Reader pt iPhone? Cum de ai ratat-o? Sau ai zis si n-am fost eu pe faza?

  2. @stash: asa cum nu am zis nici de pagina AP pt iphone sau de facebook pt iphone si de altele…

    nu prea scriu despre webApps sau despre pagini redesenate pt iPhone. asta e una. si apoi, google reader pt iphone este incomplet. nu are toate fct si lasa mult de dorit.

    eu sincer prefer un rss reader offline precum smart RSS sau altele asemenea.

    de data asta ai fost pe faza… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*