iunie – luna iPhone la boio.ro

am intrat in linie dreapta cu lansarea iPhone 3G si a firmware-ului 2.0.

nu mai e nevoie sa iti spun ca aici vei afla stirile la prima mana si tot pe boio.ro vei vedea primul review romanesc al iPhone 3G.

boio.ro iti va prezenta metodele de deblocare (sper cit mai curind posibil) si toate informatiile de care ai nevoie atunci cind vrei sa treci la firmware-ul 2.0.

boio.ro va trece printr-o schimbare majora in curind. vei avea ocazia sa te bucuri de ea in curind si cu siguranta va fi una benefica.

luna mai a fost una neasteptat de buna pentru boio.ro. cele peste 52,5 mii de afisari aduc un nou record. la fel si cei aproape 800 de vizitatori care au citit boio.ro de pe iPhone.

vrei ceva in plus? lasa un comentariu mai jos. eu iti multumesc ca ma citesti in fiecare zi.

vrei mai mult? aboneaza-te la FEED. e bine scris!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. salut
  felicitari pentru blog si pentru treaba pe care o faci in folosul utilizatorilor de iPhone
  inca nu sunt un utilizator dar sper in scurt timp sa fiu :)
  feliitari inca o data si keep up the good work!

 2. mai nou a aparut si un zvon pe gizmodo ca o sa integreze si GPS si posibil si navigatie prin GPS pe urmatoarea generatie de iPhone-uri. ar fi prea frumos!

 3. Ahmm, 2.0 e o cifra mistica, n’cest pas?
  Abia astept recenziile tale vs acest nou intrat in lupta.
  Dar sa nu uit: curiosity killed the cat!
  Pana atunci: awaiting deployment…

  Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*