laptop cu abonament

uite inca o idee pe care orange si vodafone o vor “avea ca prin minune in viitorul apropiat”: laptopul cu abonament lunar. e simplu: dai 100 dolari pe un laptop de dimensiuni mici, dar capacitate si specificatii suficient de bune. odata cu el vinzi si o jucaria din aia pe USB care iti da net scump si inexistent in afara orasului.

omul e tentat de pret si il cumpara. tu vrei sa iti scoti banii pe internetul “nelimitat”, asa ca pentru cei 4 giga de fibra pe 3G “nelimitati” taxezi 60 dolari pe luna. timp de 2-3 ani.

pretul de inceput e numai 100 de dolari pt un laptop bunicel. pretul dupa 2 ani e de vo 1600$+tva.

avantaje: il platesti in rate, oarecum fara dobinda. si e ca si cum ai avea un super telefon cu abonament mare.

dezavantaje: vei plati pe luna mai mult decit cei 60$ pentru ca internetul “nelimitat” se duce pe apa sambetei in primele 5 zile. laptopul vine cu un xp, pentru ca nu stie/poate mai mult. aaa, si nu va costa doar 100 dolari. la noi pretul e in euro, cu 75% mai mare si cu tva, taxe de import si taxa de fraier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*