linistea dinainte de furtuna?

nu se mai intampla nimic pe taramul iPhone? nici un update, nici un tutorial nou pe boio.ro, nici un hack bun… liniste totala.

pare a fi linistea dinaintea furtunii. cind Wallmart il scoate la vanzare, pe la sfarsitul lui decembrie, daca nu vor avea activare in magazin, vom avea din nou un val de cumparatori de iPhone, vanzari la negru cu preturi mai mici, etc. asta inseamna o crestere a vanzarilor la cartele next sim pentru 2.1 sau 2.2.

dev team sunt si ei aproape de o deblocare pe cale software, dar numai pentru 2.1 asa ca sperante mai avem. incepem iar circul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*