Bunatatile ascunse din iPad

iPad nu va fi un telefon. dar cine a zis ca nu poate fi folosit pentru a primi SMS, MMS, Visual Voicemail si mai ales pentru a avea rol de Modem 3G.

Citeva imagini din meniul de setari al iPad capturate din SDK ne arata bunatatile ascunse. Printre ele – optiunea de a face tethering prin USB sau Bluetooth.

is it just me, sau incep sa apara motive pentru care iPad merita cumparat?

update: un video rapid despre meniul Settings

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. :) lol. nu prea e diferit de un iphone. merge sa tii un 3gs in continuare. iar faza cu sent from iphone chiar e penibila :)

  2. Nu stiu daca cele precizate de tine mai sunt sunt motive pentru care iPad merita cumparat. Aceste lucruri poti sa le faci si cu iPhone, un device mult mai portabil si mai potrivit pentru aceste lucruri. Pana acum singerele lucruri pentru care ipadul merita, dupa parerea mea, sunt vizionatul filmelor si poate vizualizatul pozelor…..si designul atractiv cum ne-a obisnuit Apple :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*