Monopied pentru iPhone 3GS

daca pina acum accesoriile pentru iPhone erau casti sau huse, odata cu lansarea 3GS avem o noua categorie in crestere: trepiede pentru telefon.

Filmuletzul de mai jos e numai una dintre variante

ZGrip iPhone from Steve Weiss, Zacuto USA on Vimeo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. total inutila chestia aia…as folosi asa ceva numai daca as prim-o pe gratis…si asa am reticiente…de cand e iphone un telefon bazat pe calitatile camerei…mai bine ar ieftini face alte standuri de tel care de exeplu sa le pui si la masina…asta ar fi adevarat util.sa faca alt tip de stand si putin mai ieftin ca bestiile de la orange le vand la 25 euro.

  2. doamne ce idiotenie =)) trebuie sa fi complet redus sa dai bani pe asa ceva =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*